Malzemeler:
1 paket milföy
Fındık kreması
Pudra şekeri
Tarçın
Yapılışı:
Milföyleri buzluktan çıkarın ve kenarlarına birer çay kaşığı kakaolu fındık kreması sürün. Biraz yumuşamaya başlayınca üçgen şekilde kapatıp kenar kısmını çatalla bastırın.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin ve önceden ısıtılmış 180 derecede fanlı fırında üstleri hafif kızarıncaya kadar pişirin.
Fırından çıkarında üstlerine pudra şekeri ile tarçın karışımından eleyin.
Çayınız demleninceye kadar şip şap hazır....
Afiyetle canlar.....
19 Mart 2020 Perşembe
FINDIK KREMALI MİLFÖY
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder