Malzemeler:
1 parça tavuk göğsü
Marul
Roka
Taze soğan
Maydanoz
2 -3 yaprak mor lahana
1 adet salatalık
4 adet çeri domates
1 adet sarı dolmalık biber
Limon suyu
Zeytinyağı
Tuz
Yapılışı:
Baharatlarla marine edilip fırınlanmış ve 1 gece dinlendirilmiş olan tavuk göğsünü verev olarak dilimleyelim.
Tüm yeşillikleri yıkayıp doğrayalım. Tuz, limon ve zeytinyağı ile tatlandıralım. Tabağa aktardığınız salatanın üstüne tavukları serpiştirelim.
Afiyetle...
6 Nisan 2017 Perşembe
TAVUKLU SALATA
Etiketler:yeme, içme,mutfak
Salatalar
Yer:Antalya
Fener Mahallesi, Türkiye
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder