Malzemeler:
1 adet salatalık
Yarım demet taze fesleğen
Yarım demet taze nane
1 su bardağı süzme yoğurt
Tuz
1 yemek kaşığı zeytimyağı
Yapılışı:
Salatalığı yıkayıp kabuklarıyla birlikte küçük küçük doğrayalım. Yıkanmış olan taze fesleğen ve nanenin yapraklarını az su ile blenderdan geçirelim. Bu sayede hem tim aromasını bırakacak hem de cacığın rengi yeşil olacak. En son olarak tüm malzemeyi yoğurtla birleştirelim. Su ilave ederek istediğiniz koyuluğu ayarlayın. Servis etmeden önce üstüne zeytinyağı gezdirin.
Afiyetle...
8 Haziran 2017 Perşembe
FESLEĞENLİ CACIK
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder