MALZEMELER:
Karnıbahar
1tatlı kaşığı zerdeçal
1 avuç nar tanesi
Taze soğan
Maydanoz
Dereotu
Taze nane
Tuz, limon suyu, zeytinyağı
YAPILIŞI:
Temizleyip tıkladığınız karnıbaharı zerdeçal ve tuz ilave edilmiş kaynar suda hafif haşlayıp süzün.
Servis tabağına alıp nar taneleri ve doğranmış yeşillikleri ilave edin. Servisten hemen önce tuz, limon suyu ve zeytinyağını karıştırıp üstünden gezdirin.
Afiyetle, şifayla canlar....
25 Ekim 2018 Perşembe
ZERDEÇALLI KARNIBAHAR SALATASI
Etiketler:yeme, içme,mutfak
Salatalar
Yer:Antalya
Fener Mahallesi, Antalya, Türkiye
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder