MALZEMELER
1 adet temizlenmiş palamut
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı zeytinyağ
2-3 diş sarımsak
4-5 yemek kaşığı soya sosu
2 adet domates
1 büyük kuru soğan
1 demet roka
YAPILIŞI
Tavaya yağları koyun .Temizlenmiş halka halka doğranmış palamutlardı dizin. Bir tarafları kızarınca arkalarını çevirin ve halka doğranmış soğan ve domatesleri palamutların üstlerin e dizin. Soya sosunu üstlerinden gezdirin. Soğanların hafif sertlikleri gidene kadar pişirin ve roka eşliğinde servis edin.
Afiyetle canlar....
7 Kasım 2018 Çarşamba
SOYA SOSLU PALAMUT
Etiketler:yeme, içme,mutfak
Deniz Ürünleri
Yer:Antalya
Fener Mahallesi, Antalya, Türkiye
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder