29 Aralık 2016 Perşembe

YOĞURTLU KEREVİZ

     Malzemeler:
  1 adet kereviz yumrusu
  Yarım limon suyu
  1 su bardağı süzme yoğurt
  1 yemek kaşığı mayonez
  2 diş sarımsak
  1 avuç iri kıyılmış ceviz içi
  1 çay kaşığı tuz
  1 yemek kaşığı zeytinyağı
  Yarım demet dereotu

     Yapılışı:
  Kerevizi derin soyun ve kararmaması için limonlu su içinde bekletin. Bu arada yoğurt, mayonez ,sarımsak, tuz ve cevizi karıştırın. Rendenin kalın tarafıyla kerevizi bu karışımın içine rendeleyin. Üstüne zeytinyağı gezdirin ve ince kıyılmış dereotuyla renklendirin.
Afiyetle canlar..
Serpilden Lezzetler



Serpilden Lezzetler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder