Malzemeler:
Yarım kilo mümkünse küçük taze patates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı doğranmış biberiye
Yapılışı:
Patatesleri iyice yıkayıp kabuklarını soymadan elma dilimi doğrayın. Baharatlarla birlikde iyice harmanlayın. Isıya dayanıklı bir kaba koyup 200 derecede ısıtılmış fırında yarım saat pişirin.
Afiyetle....
22 Temmuz 2017 Cumartesi
FIRINDA BAHARATLI ELMA DİLİMİ TAZE PATATES
Etiketler:yeme, içme,mutfak
Fırın Yemekleri,
Sebze Yemekleri
Yer:Antalya
Arpacık Mahallesi, Türkiye
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder