15 Kasım 2017 Çarşamba

TENCEREDE TAVUK PİRZOLA

     MALZEMELER:

  2 Paket tavuk pirzola
  1 çay bardağı yoğurt
  1 tatlı kaşığı domates salçası
  1 tatlı kaşığı biber salçası
  1 çay kaşığı kekik
  Yarım çay kaşığı karabiber
  Tuz ( salçanızın tuz durumuna göre)

     YAPILIŞI:
  Tüm malzemeyi derin bir kasede karıştırıp tavukları bu harca iyice bulayın. Buzdolabında 1 saat dinlendirin ve yayvan bir tencereye yerleştirin. Önce ocağı harlı açın. Tencerenin kapağı kapalı vaziyette 10 dakika kadar pişirin. Daha sonra ateşın altını iyice kısın ve yarım saat kadar da bu şekilde pişirin.
  İşte yemeğiniz bu kadar basit ve bir o kadar da lezzetli....
  Siz salata malzemelerinizi yıkayıp salatanızı yapıncaya kadar yemeğiniz de pişmiş olacak.
  Afiyetle canlar.....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder