MALZEMELER:
2 Paket tavuk pirzola
1 çay bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz ( salçanızın tuz durumuna göre)
YAPILIŞI:
Tüm malzemeyi derin bir kasede karıştırıp tavukları bu harca iyice bulayın. Buzdolabında 1 saat dinlendirin ve yayvan bir tencereye yerleştirin. Önce ocağı harlı açın. Tencerenin kapağı kapalı vaziyette 10 dakika kadar pişirin. Daha sonra ateşın altını iyice kısın ve yarım saat kadar da bu şekilde pişirin.
İşte yemeğiniz bu kadar basit ve bir o kadar da lezzetli....
Siz salata malzemelerinizi yıkayıp salatanızı yapıncaya kadar yemeğiniz de pişmiş olacak.
Afiyetle canlar.....
15 Kasım 2017 Çarşamba
TENCEREDE TAVUK PİRZOLA
Etiketler:yeme, içme,mutfak
Tavuk Yemekleri
Yer:Antalya
Fener Mahallesi, Türkiye
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder