MALZEMELER:
1 adet kemikli kuzu budu
1 çay kaşığı tane karabiber
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
YAPILIŞI:
Baharatları karıştırıp eti baharatla ovun. Strece sarıp buzdolabında bir kaç saat dinlendirin. Bu zamanın sonunda düdüklü tencereye koyup kapağını kapatın. Havası çıkıp altını kıstıkdan sonra yarım saat pişirin. Düdüklünün havası çıkınca pişip pişmediğini kontrol edin .
Afiyetle.....
16 Kasım 2017 Perşembe
DÜDÜKLÜ TENCEREDE KUZU TANDIR
Etiketler:yeme, içme,mutfak
Et Yemekleri,
Fırın Yemekleri
Yer:Antalya
Fener Mahallesi, Türkiye
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder