MALZEMELER:
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 adet kuru soğan
- 1 kaç diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 kilo dilediğiniz büyüklükte doğranmış kuzu eti
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
YAPILIŞI:
- Tencereye tereyağını koyup yemeklik doğranmış soğanı ve sarımsağı katın ve soteleyin. Eti ilave edin, rengi değişene dek bir kaç dakika kavurun. Salçalarını katıp hafifçe kavurun. Tuzunu ve karabiberini de kattıktan sonra etlerin üstünü kapatıncaya kadar sıcak su koyun ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Suyunu çekerse biraz daha sıcak su ilave edebilirsiniz.. Sıcak servis edin. Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder